2 kamer studio Zaagmolenstraat, Rotterdam Noord

Een zeer ruime 2 en een halve studio van 55M2 met een grote tuin van 35M2. De studio is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. tweepersoonsbed, bank, kasten, tafel en stoelen, kookplaat, koel/vriescombinatie, wasmachine, pannenset, bestek, borden, glazen, waterboiler, broodrooster en koffiezetapparaat.

De prijs is 1400 euro inclusief gas, water, licht en high speed internet aansluiting (bekabeld). Het is mogelijk om er met 2 personen te wonen tegen een meerprijs van 200 euro per maand.

De studio is gelegen in Rotterdam Noord, 10 minuten van het Centraal Station en het stadscentrum. 300 meter van tram – en bushaltes en vlakbij de bekende winkelstraat Zwart Janstraat en diverse supermarkten. Het Oude Noorden is een zeer leuk gebied met een gevarieerd aanbod food, kunst en cultuur en de samenstelling van de bewoners. Het is een opkomend gebied voor galeries en restaurants die op korte afstand gelegen zijn.

Bij acceptatie van de studio vragen wij 1 maand huur, 1 maand borg en éénmalige administratie en contractkosten van 175 euro.

Wilt u deze studio bezichtigen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.