Koopwoning dubbele hoekwoning Bleiswijkstraat 105

UNIEKE MOGELIJKHEID VOOR STARTERS OF BELEGGERS!

Heerlijk centraal gelegen dubbele hoekwoning waar u een kasteeltje van kan maken. Voor de echte doe-het-zelver of een belegger een mooie kans.

De zolderetage is voor u al gestript, dat scheelt u de sloopwerkzaamheden en 12 containers dus die kosten heeft u al bespaard. Verder is er al een uitbouw voor een dakkapel gemaakt alleen is deze nog niet afgebouwd met kozijnen. Doordat de woning een plat dak heeft, zeker met de extra meters van de dakkapel, is er een mooi groot dakterras te creëren. Als u de buren meekrijgt is de gemeente zelfs bereid om er nog een verdieping op te kunnen bouwen als aan alle gestelde voorwaarden wordt voldaan.

Check de filmpjes waarvan de links hieronder staat en het wordt helemaal duidelijk. Die zijn onbewerkt geschoten zodat u een realistisch beeld krijgt van de staat van de woning. Maar het mag duidelijk zijn dat het hier een kluswoning betreft waar een prachtig optrekje van kan worden gemaakt!

Wilt u deze woning bezichtigen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Video’s: 

Fundering:
De fundering wordt op het moment volledig hersteld en zal binnenkort klaar zijn. U heeft daar dus geen omkijken meer aan. In 2017 is het dak volledig hersteld en voorzien van nieuwe dakpannen. Daarnaast is de hele dakgoot bekleed met zink.

De 1e etage wordt tegen een goede prijs verhuurd tot 01 september 2023. De huurders hebben wij al voor u gevonden. Dus gelijk geld terug na de aankoop. U kunt dus beginnen met de verbouwing op zolder en direct renderen met de eerste verdieping!

VVE:
De VVE is erg actief en gezond. Er zit een bedrag in de kas wat o.a. bestemd is voor achterstallig onderhoud zoals het buitenschilderwerk, (eventuele) reparatie van het houtwerk van een gedeelte van de dakgoot en het impregneren van een buitenmuur. Daarnaast worden er lopende kosten uit betaald. De VVE-bijdrage is 100 euro per maand.

Bijzonderheden:

  • dubbele bovenwoning
  • De woning wordt in de huidige staat opgeleverd volgens het principe “as is where is”
  • VvE is actief, maandelijkse bijdrage is € 100,-
  • woning staat op eigen grond
  • Transport vindt plaats bij projectnotaris;
  • Oplevering in overleg
  • Energielabel G
  • Prijs (€ 389.000,-) is een vanaf vraagprijs

Wilt u deze woning bezichtigen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Omgeving:
U zit hier op een geweldige locatie, zeer centraal gelegen met in de buurt meerdere dagelijkse voorzieningen o.a. trendy restaurants en sportfaciliteiten. Recreatievoorzieningen zoals het Kralingse Bos en de Plas alsmede het Vroesenpark liggen in de nabije omgeving en bieden mogelijkheden tot sporten en ontspanning. Ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A13 en A20 en het openbaar vervoer.

Het centrum van Rotterdam en het Centraal Station met de mogelijkheid voor tram, metro, trein en bus liggen op loopafstand. Geen zin om te lopen, voor de deur stopt ook de tram. Bovendien is het stadscentrum in een kleine 10 minuten met de fiets makkelijk te bereiken.

Voor je dagelijkse boodschappen loop je even naar het Eudokiaplein of de Noorderboulevard of je gooit iedere zaterdag je tas vol met heerlijke producten op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Culinaire ontdekkingen rondom, zoals Jeroen Bakt Brood, Man met Bril Koffie, Mecca, Fermin, Mevrouw Meijer, FG Food Lab en Gare du Nord. Om de hoek, maar op geluidsstille afstand, vind je een bruisend uitgaansleven in en rond de Hofbogen met o.a. MONO, Mooie Boules, Brewpub Reijngoud en BIRD.

Bovenstaande presentatie is niets meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. De vraagprijs is een vanaf prijs dus lager bieden heeft geen zin!

Class Casa behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Mocht u na het bekijken van de filmpjes interesse hebben en de woning ook willen bezichtigen, dan kunt u ons bereiken op tel. nummer 0615467716 voor het maken van een afspraak.

Plattegronden + 3D tekeningen